Bakan Tekin, vefatının 7. yılında şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın kabrini ziyaret etti

Aybüke öğretmenin babası Sadık Yalçın da bir daha böyle acı günlerin yaşanmamasını dileyerek, "Şu anda görevleri başında olan öğretmenlerimize eğitim dönemini sağlıklı bir şekilde tamamlayıp, öğrencilerine karnelerini verip, sağlıklı bir şekilde evlerine, ailelerine kavuşmalarını temenni ediyoruz Allah'tan. Ebediyete intikal etmiş olan şehit öğretmenlerimiz ve diğer şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onları da rahmetli anıyoruz. Hepsine minnettarız." ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, Aybüke öğretmenin isminin verildiği Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu öğretmenleriyle okulda bir araya geldi.

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor Sağanak ve kar yağışına dikkat! Lider misin yoksa bir soytarı mı? İlk gördüğün gerçeği itiraf ediyor