Bakan Tekin, vefatının 7. yılında şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın kabrini ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı olarak görevlerinin ülkeye sahip çıkacak bir nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayan Tekin, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu ülkenin değerlerine sahip çıkacak, bu ülkenin millet olarak devamını sağlayacak ve ihtiyaç duyulduğunda gözünü kırpmadan şehadete yürüyecek bir kuşak yetiştirmek istiyoruz. Terör örgütlerinin hiçbiri bizim bu azmimizi kıramaz. Sonuna kadar böyle bir kuşak yetiştirmek için yeni Aybükeler, yeni Necmettin öğretmenleri yetiştirmek için çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle başta Sadık Bey olmak üzere bütün şehitlerimizin yakınlarına, ailelerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Bu ülkeyi bize vatan kılan başta Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi bir kez daha hayırla, şükranla ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Allah hepsinden razı olsun. Onların fedakarlığının karşılığı olarak bu ülkeye sonuna kadar sahip çıkacak kuşakları yetiştirmek, bizim görevimiz de bu. Biz de bunu sonuna kadar yapacağız. Bu anlamda biz 86 milyonun tamamının bu mücadeleyi hep beraber vereceğimize inanıyorum. Bugün burada siyasi parti ayrımı gözetmeksizin milletvekillerimiz, valimiz, kaymakamlarımız, herkes burada, bütün millet burada. Burada olmayanlar bugün bizim bu etkinliğimizi görüp, burada bulunduğumuzu görüp, Aybüke öğretmenimiz, Necmettin öğretmenimiz, bütün şehitlerimiz için birer Fatiha okumuş olurlarsa biz de en azından onlara karşı sorumluluğumuzu bir nebze yerine getirmiş oluruz diyorum."

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor Sağanak ve kar yağışına dikkat!