Avukatı açıkladı: Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası

Ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.

“Özel fon” adı altında futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında olduğu ve son olarak Fatih Terim’in de müşteki olarak eklendiği 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan ile diğer 6 sanığın yargılanması İstanbul 41’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler 34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde! Emekli ve memur zammında tablo netleşiyor Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı