Aşısı tamamlananların seyahat edebileceği Avrupa Birliği ülkeleri

AB kurumları ile NATO'ya ev sahipliği yapan, "Avrupa'nın kalbi" konumundaki Belçika, bu ülkelerin başında geliyor. Uzun süredir Türkiye'den seyahatlere yalnızca zorunlu durumlar için izin veren Belçika, bordo renkli umumi pasaport sahibi Türk vatandaşları için vize başvuru sürecini yeniden başlattı.

AB'nin tanıdığı ve Türkiye'de uygulanan Pfizer-Biontech aşısından iki doz yaptıran vatandaşlara vize alarak ülkeye giriş hakkı yeniden doğarken gri renkli hizmet pasaportu ve yeşil renkli hususi pasaport sahipleri de söz konusu şekilde aşılarını tamamlamışlarsa Belçika'ya seyahat edebiliyor.

800 bin TL’ye alınabilecek masrafsız otomobiller ; Listede premium da var tamirci düşmanı da. Kış ayları için Prof. Dr. Canan Karatay önerdi ; Ekmek banıp yiyenin burnu bile akmıyor 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Bahar dizisinde erken veda. Kimse bu ayrılığı kabul edemedi Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Limonu Faydalı Biliyoruz Ama Bu Şekilde Zararlı ; Kadir Ezildi Bile Bu 9 Yerde Kullanmayın Diyor