Antalya Kaş açıklarındaki depremler 8'den büyük depremin öncüsü mü? Uzmanlar uyardı

Akdeniz'de Antalya'nın Kaç ilçesi açıklarında 9 Ağustos Cuma günü 4'ten büyük 2 deprem meydana geldi. Her ne kadar Akdeniz'de 4'ten büyük depremlerin sayısı artmış olsa da Antalya kıyılarında uzun zamandır bu kadar yakın açıklarında deprem olmamıştı. Peki bu sarsıntılar büyük bir depremin habercisi mi? Antalya'nın deprem geçmişindeki 'asıl tehlike' ne? 2 uzman anlattı.

Son günlerde Akdeniz’de neredeyse her gün kaydedilen 4’ten büyük depremler, 9 Ağustos günü kısa süre içine üst üste yaşandı. Aynı gün içinde Girit, Akdeniz ve Antalya açıklarında sismografların radarına giren sarsıntılar, pek çok noktada da hissedildi.

ÜNLÜ DEPREM BİLİMCİDEN 3 ŞEHİR İÇİN UYARI! ‘MEGA DEPREMİ BEKLİYOR’ (TIKLAYIN)

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil ŞOK market 25 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Avrupa'nın yıllık ortalama maaşları hesaplandı! İşte Türkiye’nin sıralaması İşe en çok alım yapan meslekler şaşırttı! İşveren resmen sıraya giriyor