Alabora’nın Sert Kışında dizisine Ferit Kaya dahil oldu! Ferit Kaya kimdir?

Alabora’nın Sert Kışında dizisinin oyuncu kadrosuna Ferit Kaya dahil oldu. Ferit Kaya dizide Demir Baybars karakterini canlandıracak. Peki, Ferit Kaya kimdir? Ferit Kaya hangi dizi ve filmlerde rol almıştır? İşte detaylar…

Ferit Kaya kimdir?

24 Şubat 1984 yılında Diyarbakır’da doğan Ferit Kaya, Zaza kökenli Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana sanat Dalı mezunudur. Kavak Yelleri (2007) adlı TV dizisinin ikinci, üçüncü ve dördüncü sezonlarında Uğur karakterini canlandıran Ferit Kaya, Kanal D'de salı akşamları yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki (2010) adlı TV dizisinde Resul karakteriyle rol almıştır. Ayrıca Kanal D'de perşembe akşamları yayınlanan Kötü Yol (2012) adlı TV dizisinde İhsan karakteriyle rol almıştır.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!