ABD'de başkanlık yarışı kızışıyor! Donald Trump bu kez 1 günlüğüne McDonald's'a çalışacak

ABD’de başkanlık yarışı giderek kızışıyor. Demokratların başkan adayı Kamala Harris’in reklam filminde ABD’liler arasındaki ortak yönünü vurgulamak için üniversite yıllarında McDonalds çalışanı olduğunu söylemesi Donald Trump tarafından alay konusu olmuştu. Trump, bu kez kampanya kapsamında 1 günlüğüne McDonald's'ta çalışacak.

Amerika Birleşik Devletleri yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. Demokratların başkan adayı Kamala Harris ve Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump arasında geçecek yarış giderek kızışıyor. Trump bu kez ilginç bir girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

A101 24 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'e hangi ürünler geliyor? A101 market 19-25 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri MasterChef yüksük çorbası tarifi! Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası püf noktası Dev kağıt üreticisi iflas verdi ; Ders kitaplarını etkilemesi bekleniyor Türkiye’nin en büyük üreticisiydi * Konkordato talep etti