9 Haziran Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! Survivor'a kim veda etti?

9 Haziran pazar günü yayımlanan bölümde Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Eleme adayları Yunus Emre, Nefise, Atakan ve Seda oldu. İlk turda Atakan - Seda ve Yunus Emre ve Nefise mücadeleleri izlendi. Kıyasıya mücadele sonrasında veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor All Star'a kim veda etti? Dün akşam adaya kim veda etti? İşte detaylar…

Survivor All Star'a kim veda etti?

Merve Aydın’ın vedası ile Survivor’un son 6 ismi belli oldu. Survivor All Star 2024’te son 6’ya kalan isimler; Batuhan, Ogeday, Seda, Nefise, Atakan ve Yunus Emre oldu.

Acun yeni kural olarak 2 gün dokunulmazlık oyunu oynanacağını, herkesin birbiri ile yarışacağını ve dokunulmazlık kolyesini alan 2 kişinin direkt İstanbul’a gideceğini açıkladı. Geriye Kalan dört ismin ise aralarında eleme düellosu oynanacağını söyledi.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!