9 Haziran Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! Survivor'a kim veda etti?

9 Haziran pazar günü yayımlanan bölümde Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Eleme adayları Yunus Emre, Nefise, Atakan ve Seda oldu. İlk turda Atakan - Seda ve Yunus Emre ve Nefise mücadeleleri izlendi. Kıyasıya mücadele sonrasında veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor All Star'a kim veda etti? Dün akşam adaya kim veda etti? İşte detaylar…

Survivor All Star'a kim veda etti?

Merve Aydın’ın vedası ile Survivor’un son 6 ismi belli oldu. Survivor All Star 2024’te son 6’ya kalan isimler; Batuhan, Ogeday, Seda, Nefise, Atakan ve Yunus Emre oldu.

Acun yeni kural olarak 2 gün dokunulmazlık oyunu oynanacağını, herkesin birbiri ile yarışacağını ve dokunulmazlık kolyesini alan 2 kişinin direkt İstanbul’a gideceğini açıkladı. Geriye Kalan dört ismin ise aralarında eleme düellosu oynanacağını söyledi.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!