53 yıl önce içinde 5 kişiyle beraber kayboldu: Kaybolan uçağın gizemi çözüldü

1971 yılında 5 yolcusuyla beraber kayıplara karışan uçak, yarım asırlık bir gizemden sonra nihayet bulundu. Uçak, tüm aramalara rağmen 53 yıldır iz bırakmadan kaybolmuştu. Yakın zamanda yapılan kurtarma görevi sırasında bir uzman, bu uzun yıllar çözülemeyen gizemi çözmeyi başardı.

1971 yılının Ocak ayında, Burlington Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan bir uçak, içindeki iki mürettebat ve üç çalışanıyla birlikte iz bırakmadan kayboldu. O zamandan beri, yoğun kar yağışı ve zorlu hava koşulları nedeniyle arama-kurtarma çalışmaları yarıda kaldı. 53 yıl boyunca yapılan tüm aramalara rağmen uçaktan hiçbir iz bulunamadı ve bu olay bir muamma olarak kaldı.

Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı BİM market 20-26 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Forbes açıkladı: İşte dünyanın en iyi 50 oteli! Türkiye büyük hayal kırıklığına uğradı