Kesin sonuçlar ne zaman açıklanacak? İtiraz süreci başladı

Türkiye 5 yılda yerel yönetimi belirlemek için sandık başına gitti. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP, Türkiye genelinde en çok oyu alan parti olurken, gözler ise Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıklayacağı verilere çevrildi. Seçim sonuçlarına 14 Nisan'a kadar itiraz edilebilecek. Peki YSK kesin sonuçları ne zaman açıklayacak?

Türkiye dün yeni yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Seçimlerde, kesin olmayan Türkiye geneli sonuçlarına göre, CHP 35, AK Parti 24, DEM Parti 10, MHP 8, Yeniden Refah Partisi 2, BBP 1, İYİ Parti 1 belediye başkanlığı kazandı.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!