29 Ekim coşkusu yurdun dört bir yanında yaşanıyor

İLK TÖREN ANITKABİR'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: "Aziz Atatürk; Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümüne gururunu yaşadığımız bu müstesna günde zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha şükranla yad ediyoruz. Şehitlerimizin canları pahasına bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek, itibarını artırmak ve dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm insanlığın corona virüs salgını sebebiyle ciddi krizlerle boğuştuğu bir dönemde Türkiye ihracat, istihdam, üretim ve yatırım alanında elde ettiği başarılarla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir." 

Meteoroloji'den 16 il için sarı kodlu uyarı! Sıcaklıkta ani düşüş yaşanacak Görme yeteneğini artıran baharat - 1 çay kaşığı bile gözleri şahin gibi yapıyor Mutfaktaki balık kokusunu anında yok ediyor ; Karadenizli kadınlar bunu hiç söylememişti Patateslerin filizlenmesini önlüyor ; Nevşehirli köylülerin uyguladığı taktik 2025'te emekli olanlar daha az maaş alacak! İşte emekli aylığındaki düşüşten korunma formülü Konya'da 550 bin metrekarelik ada satılık! Fiyatı dudak uçuklattı