2024 Babalar Günü ne zaman kutlanacak? Babalar Günü Haziran’ın kaçında kutlanacak?

Babalar Günü, pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gündür. 2024 yılında Babalar Günü’nün ne zaman kutlanacağı araştırılmaya başlandı. Peki, 2024 Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü Dünya'da ne zaman kutlanıyor? Babalar Günü tarihçesi nedir? Babalar Günü Haziran’ın kaçında kutlanacak? İşte detaylar…

2024 Babalar Günü ne zaman?

Babalar Günü, pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gündür. Babalar Günü 2024'te 16 Haziran Pazar günü kutlanacak.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!