19 üniversite Avrupa'nın 'en iyileri' arasında

"Akademik saygınlık, öğrenci-öğretim üyesi oranı, makale sayısı, uluslararası öğrenci sayısı gibi kriterlere göre yapılan değerlendirmede üniversitelerimiz yüzümüzü güldürdü. Başta ilk 200 arasına girmeyi başaran ODTÜ, İTÜ, Koç, Bilkent ve Boğaziçi üniversitelerini, daha sonra da diğer tüm üniversitelerimizi tebrik ediyorum.

QS'in yalnızca bölgesel sıralamalarında değil, dünya üniversiteleri sıralamalarında da yüksek başarı gösteren üniversite sayımızın ileride daha da artmasını ve başarı gösteren üniversitelerimizin bu çıtayı daha da yükseltmelerini temenni ediyorum."

42 yıllık mekanik ustası söyledi ; 150.000 – 500.000 TL arası alınabilecek masrafsız otomobiller MİT gözetiminde kazı yapılmıştı! Tarsus'taki gizemli ev yine satışa çıkarıldı: İşte fiyatı Emekliye 2 maaş ve 2 tazminat! Dul ve yetim maaşı alanlar ise dikkat Biber dolmasının pişirme sırrı ; içi tam pişiyor ve kurumuyor MasterChef Bolu kızılcık tarhanası tarifi! Kızılcık tarhanası nasıl yapılır? Kızılcık çorbası tarifi Akaryakıta çifte indirim kapıda: İşte 20 Ekim güncel fiyatlar...