19 üniversite Avrupa'nın 'en iyileri' arasında

Değişim programlarında Avrupa'daki en iyi Türk üniversiteleri

Türk üniversiteleri, "Avrupa'nın en iyi öğrenci değişim programları" kategorilerinde de üst sıralarda yer buldu. "Giden Öğrenci Değişimi" göstergesindeki değerlendirmede, Avrupa'da Galatasaray Üniversitesi 12'nci, Bilkent Üniversitesi 31'inci, ODTÜ 32'nci olurken, "Gelen Öğrenci Değişimi" göstergesinde ise Fırat Üniversitesi 35'inci sırada yer aldı.

QS'in "İstihdam Sonuçları" göstergesinde Boğaziçi Üniversitesi 33'üncü sıraya yerleşerek bu alandaki en iyi Türk Üniversitesi olurken, İstanbul Üniversitesi aynı alanda 62'nci sıraya yerleşti.

"Sürdürülebilirlik" alanında ise ODTÜ 47'nci sırada yer aldı.

42 yıllık mekanik ustası söyledi ; 150.000 – 500.000 TL arası alınabilecek masrafsız otomobiller İlk sırayı kimse tahmin edemedi! İstanbul'da kiranın en pahalı olduğu mahalleler belli oldu Emekliye 2 maaş ve 2 tazminat! Dul ve yetim maaşı alanlar ise dikkat MİT gözetiminde kazı yapılmıştı! Tarsus'taki gizemli ev yine satışa çıkarıldı: İşte fiyatı Biber dolmasının pişirme sırrı ; içi tam pişiyor ve kurumuyor Akaryakıta çifte indirim kapıda: İşte 20 Ekim güncel fiyatlar...