Zam oranında kafalar karıştı! Asgari ücret neye göre belirlenecek? İşte uzmanından en kritik tahmin

Yıl sonuna yaklaşılırken gözler 2025 yılı asgari ücretine çevrildi. Ara zammın verilmemesiyle maaşlar enflasyon karşısında küçüldü. Hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinin bir araya geleceği kritik asgari ücret toplantısı beklenirken zam oranının da neye göre belirleneceği ve beklentileri karşılayıp karşılamayacağı da merak konusu oldu. Uzmanı enflasyon hedefi ve büyüme rakamları doğrultusunda zam oranını verdi. İşte asgari ücrette kritik zam oranı tahmini…

Milyonlarca çalışan 2025 yılı için belirlenecek yeni asgari ücrete kilitlendi. Yıl sonuna adım adım yaklaşılırken gözler hükümet, işçi ve işverenin aynı masada olacağı kritik Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısına çevrildi.  

Pizza devi iflas etti ; Borçlarını ödeyebilmek için bu şubelerin tamamını satıyor 27 Eylül 2024 resimli yeni cuma mesajları! 15 dakika hazır Belçika muhallebisi ; Bir yiyen bir daha muhallebi yemiyor Bankaların promosyon yarışı kızıştı: Emeklilere uyarı geldi: 'Acele etmeyin' Sararan araba farlarını temizlemenin yolu ; Güneş yanıkları anında yok oluyor Sebebi komik gelebilir ama doğru; Dev havayolu şirketi kısa süre içinde iflasını açıklayabilir!