Yüzde 25 sınırı bitti, yeni dönem başladı! Kiracıyı zorlayan liste: İki kişi çalışma, memur olma...

Yüzde 25 zam sınırının kalkması ile yükselecek kiralar, kiracıları kara kara düşündürürken, ev sahiplerini de harekete geçirdi. Emekli ve asgari ücretlinin bu kiraları ödeyemeyeceğini düşünen bazı ev sahipleri, ‘memur olma’, ‘bir evde iki kişi çalışma’ ya da ‘kefil’ şartlarını öne sürmeye başladı.

Yüzde 25 zam sınırının kalkmasıyla konut kira zamları da TÜFE’ye göre ayarlanacak. Son açıklanan enflasyon rakamları dikkate alındığında yeni kiracının şu anda yıllık zam oranı yüzde 65 olarak hesaplandı.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı