Yurt dışından alışveriş yapanlar dikkat:Limit düşürüldü, vergi artırıldı! Ürün ne kadar pahalanacak?

Yurt dışı e-ticaret siteleri üzerinden yapılan alışverişlere bazı düzenlemeler getirildi. Buna göre gümrüksüz alışveriş yapma sınırı 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. Söz konusu limitler dahilinde satın alınan ürünlerin vergileri artırıldı. Peki yurt dışından satın alınan bir ürün yeni düzenleme ile birlikte ne kadar pahalandı?

Fiyatların daha uygun olması veya yurt içinde aynı ürünün bulunamamasından dolayı vatandaşlar son dönemde yurt dışı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapıyordu. Özellikle TEMU, Shein gibi son dönemde rağbet gören sitelerle ilgili alışveriş limitleri düşürüldü. Vergi oranları artırıldı. Peki düzenlemede detaylar neler? Yurt dışından getirilen ürün fiyatı yeni vergilerle birlikte ne kadar artacak?

Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı BİM market 20-26 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Forbes açıkladı: İşte dünyanın en iyi 50 oteli! Türkiye büyük hayal kırıklığına uğradı