Yunan adalarına seyahate yeni vergi mi gelecek? Turizmciler açıkladı...

Hangi zorluklar yaşandı?

Peki, bu yıl tatilciler kapı vizesinde zorlandı mı?  Hürriyet'e konuşan İDO Genel Müdürü Murat Orhan, yaşanılan zorlukları şöyle sıraladı:

Yunan otoritesinin gemi başına günlük kapıda vize limiti getirmesi bazı sıkıntılar yarattı. Tatilciler rezervasyonlarını ötelemek zorunda kaldı.

Tatilcilerin gerekli evrakları seyahat tarihinden en az 10 gün önce teslim etmeleri gerekiyor. Ancak Yunan otoritesi vize onayını sınır kapısında verdiği için bu durum yolcu tarafından Schengen’deki gibi önceden vize onayının bildirilmesiyle ilgili bir beklentiye soktu.

Yunan tarafı yeterli insan kaynağı olmadığından yoğun talebi tam yönetemedi.

DÜNYANIN EN GÜZEL 50 ŞEHRİ BELLİ OLDU ; LİSTEDE TÜRKİYE DE VAR (TIKLA OKU)

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?