Yunan adalarına seyahate yeni vergi mi gelecek? Turizmciler açıkladı...

Miçotakis ne demişti?

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, ‘aşırı turizm’in olumsuz etkilerini gidermek amacıyla yeni tedbirler alacaklarını duyurmuştu. Geçen hafta Selanik Uluslararası Fuarı’nda konuşan Miçotakis, Yunan limanlarına gelen tüm yolcuların ek ücret ödeyeceğini söylemiş; bu ücretin popüler turizm adaları Santorini ve Mykonos’ta daha fazla olacağını ifade etmişti.

Konaklama vergilerinin artırılacağına da işaret eden Miçotakis ayrıca, ülkedeki konut krizini körükleyen kısa dönemli kiralamaların da yasaklanacağını bildirmişti.

DÜNYANIN EN GÜZEL 50 ŞEHRİ BELLİ OLDU ; LİSTEDE TÜRKİYE DE VAR (TIKLA OKU)

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak