Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsada seyir ne olacak? İşte tahminler

Bu hafta iki kritik gelişme piyasalarda yönü tayin edecek. Geçen hafta altın fiyatları rekor kırarken, borsada sert düşüş dikkat çekmişti. Dolar/TL’de 34’ün altında baskılanma sürüyor. Peki dolarda gevşeme sürer mi? Gram altında 2800 liranın aşılmasıyla yeni hedef ne? Piyasalara dair tüm merak edilenler haberin detayında...

Borsa geçtiğimiz haftanın büyük bir kısmında sert satış gösterdi. Perşembe gününden itibaren endekste tepki alımlarıyla birlikte yön yukarı döndü. BIST 100 endeksi 9274 puan seviyesinden yönünü yukarı çevirdi. Endeks cuma günü 9685 puandan kapandı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in Türkiye’nin kredi notunu artırmasına rağmen piyasada güçlü alımlar görülmedi.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!