Yapay zeka destekli akıllı bir yatak ve yastık menüsü! Yeni trend uyku otelleri

Dünyada yeni bir trend yükseliyor: Uyku turizmi. Artık pek çok kişi sadece yoğun iş temposundan kaçmak için değil sadece uyumak için de tatile gidiyor. Bunun için konsept oteller bile var. Uyku turizmi giderek popüler olurken oteller de hizmetlerini genişletti. Öyle ki, yapay zeka destekli akıllı bir yatak ve yastık menüsü bile olanlar var.

Dünyada teknolojiyle birlikte hızlı yaşam trendleri süratle yayılıyor. Ancak hayatı yavaşlatmak için de yeni akımlar da bulunuyor. Bunun en güzel örneği ise uyku turizmi. Son yıllarda uyku konseptli oteller hızla turizm sektörüne giriş yaptı. Tatil yoğun iş temposundan kaçıp, eğlenmenin ötesine geçip artık gerçekten dinlenme aktivitesine dönüşmeye başladı.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor