Kıdem tazminatından feragat edilir mi? Uzmanı yanıtladı...

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) emekli olduktan sonra yeniden aynı işyerinde veya başka işyerlerinde çalışmaya devam ediyor. Bazı işletmelerde emekli olup çalışmaya devam eden EYT'lilere çeşitli sözleşmeler dayatılabiliyor. EYT'li çalışanların aklında ise pek çok soru yer alıyor. Peki hakkından feragat eden kişiler kıdem tazminatı alabilir mi? İşte konuya ilişkin merak edilenler ve yanıtları...

İşçilere, "Yeni çalışma süreme ait kıdem tazminatı almayacağım" şeklinde sözleşmeler imzalatılıyor. Peki kıdem tazminatı hakkından feragat edilebilir mi? Feragatta bulunan işçi cayabilir mi? Habertürk yazarı Ahmet Kıvanç, konuya ilişkin soruları yanıtladı.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!