Uzmandan ev almak isteyenlere kritik öneri! Konutta hem ucuz hem kar getiren fırsat

Küresel riskler, güç çekişmeleri ve savaşlar nedeniyle birçok sektör gibi gayrimenkul sektöründe de bir süredir durgunluk hakim. Bununla birlikte konut satışları tekrardan hız kazanmaya hazırlanıyor. Söz konusu süreçte çare arayan yatırımcı ev alırken neye dikkat etmeli, hangi konutları tercih etmeli, hangi evin karı ne kadar?

1 milyon TL konut kredisinin 10 yılda geri ödemesi 3 milyon TL’ye yakın seyrederken; konut satışları ve fiyat artış hızı da oldukça yavaşladı.Gayrimenkul sektör uzmanlarıysa; Anadolu’da kampüs ve hastanelere yakın yerlerde 1,5 milyon TL’ye, kira getirisi 10-15 bin TL olan 1+1 dairelerin, yatırım fırsatı sunduğunu vurguluyor. İşte tüm detaylar...

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Einstein kim ki? İbni Haldun bile bu burçtan ; İşte Zodyak’ın en zeki 6 burcu Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? Hangi hisse senetlerinin endeksleri değişti?