TÜRSAB, Rekabet Kuruluna başvurdu: 'Müşterinin pazarlık şansı kalmıyor, ucuza tatil yapamıyor'

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Orta Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Engin Şahin, bazı otellerin satış yetkisini tek bir acenteye verdiğine dikkati çekerek “Böyle olunca o acenteden başkası satış yapamıyor. Müşteri, pazarlık şansı kalmadığı için ucuz tatil yapamıyor. Hem acentelerimizin hem de vatandaşlarımızın haklarını korumak için Rekabet Kuruluna başvurduk” dedi.

Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tekelci acentelere karşı harekete geçti. TÜRSAB, bazı otellerin tek bir acente ile çalıştığını, bunun da sektörde tekelleşmeye yol açtığına dolayısıyla ucuz tatil imkanının ortadan kalktığına dikkati çekerek rekabeti ihlal gerekçesiyle Rekabet Kuruluna başvurdu.

Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?