Türkiye pazarı Çinlilerin radarında... Araç fiyatlarında düşüş olur mu?

Çinli markalara yüzde 40 ek gümrük vergisi getirilmesiyle birlikte bazı Çinli otomobil üreticileri gözünü Türkiye pazarına dikti. Türkiye’ye yatırım yapmaları halinde ek vergi alınmaması ve bazı teşviklerin verilmesini cazip bulan üreticiler Türkiye’de halihazırda üretim yapmaya yönelik adımlarını hızlandırdı. Yatırım kararı araç fiyatlarını düşürür mü? İşte detaylar...

Çinli elektrikli araç devi BYD, Türkiye’ye 1 milyar dolar tutarında yatırım kararı aldı. BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında anlaşma dün itibarıyla imzalandı.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!