Türk-İş Başkanı Atalay'dan asgari ücret açıklaması: 25 yıldır böylesini görmedim

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, yükselen enflasyonun alım gücünü azaltması nedeniyle asgari ücrete ara zam yapılması gerektiğini belirtti. Enflasyonun kontrol altına alınması gerektiğini vurgulayan Atalay, asgari ücret için düzenleme talebinde bulundu.

Ekonomi yönetimi bu yıl Temmuz'da asgari ücrete herhangi bir ara zam çalışması yapılmadığını bildirdi. Milyonlarca ücretli çalışan ise geçim şartlarının zorlaştığını gerekçe göstererek ara zam yapılmasını talep ediyor. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay "25 yıldır enflasyonun bu kadar ezdiği bir dönem görmemiştim" dedi.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?