Toyota, Ford, Honda, Fiat, Opel... 1 Eylül'ü gören çılgın kampanyayı başlattı; İşte fiyat listesi

Ve beklenen ay geldi çattı. Ağustos ayında sessizliğini koruyan otomotiv devleri, Eylül ayının başlangıcıyla birlikte yeni kampanyalarını güncelledi. Çılgın indirimleri gören bayilere koştu. İşte Toyota, Ford, Honda, Fiat, Opel fiyat listesi...

Ağustos ayında otomobil piyasasının durağanlığı birçok satıcının kampanya yapamamasına neden olmuştu. Ancak Eylül ayının ilk günü itibariyle çoğu firma kampanyalarını güncelledi. Toyota, Ford, Honda, Fiat ve Opel hemen sitelerindeki fiyat listelerini değiştirdi. 1 Eylül'deki çılgın kampanyaları gören soluğu hemen galerilerde aldı. Peki hangi firma nasıl kampanyalar yaptı. İşte Eylül ayının sonuna kadar devam edecek otomobil markalarının yeni kampanyaları şu şekilde:

İŞTE EN GÜVENİLİR 20 OTOMOBİL - TIKLA ÖĞREN

Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu! Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu En az yakan benzinli otomobiller El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak The Times'ın en iyi plajlar listesinde, Türkiye'den bir plaj ilk 3'te yer aldı!