Togg'un yeni modelinden ilk görüntüler: İşte 10 maddede Togg T10F'nin özellikleri...

T10F'nin Türkiye'de satışa çıkacağı yıl

Doğuştan elektrikli T10F, 2025 yılının mart veya nisan ayında önce Türkiye'de satışa sunulacak. Bu yıl içerisinde T10F'in deneme testleri ve yıl sonunda da deneme üretimleri gerçekleştirilecek.

T10F modelinin de T10X gibi Türkiye'de pazara sunulmasının ardından Avrupa'da satışa çıkması öngörülüyor.

Yeni modelin fiyatı belli oldu mu?

Yeni modelin fiyatı konusu da sosyal medyada en çok merak edilenlerden. Ancak henüz yeni tanıtılan bir model için fiyat açıklanması, hem rekabeti olumsuz etkilemesi hem de henüz üretim maliyetlerinin bugünden belirlenemeyecek olması nedeniyle olası görülmüyor.

Küresel otomotiv markaları da Togg gibi yeni lanse ettikleri modellerin fiyatını araç siparişe hazır hale geldiğinde, piyasanın mevcut şartlarına göre belirliyor.

Çamaşırları şipşak kurutan Japonların kullandığı 6 yöntem - Nemden eser bile kalmıyor 33 yıllık pompacı tavsiye etti ; Akaryakıt istasyonlarının yolunu unutturan 12 otomobil Domuz eti çıkan ünlü köfteci hangisi? Avukatı açıklama yaptı, tüm köfteciler zan altında kaldı CarrefourSA kartı olanlara çaydan deterjana dev indirimler (CARREFOURSA KARTA ÖZEL İNDİRİMLER) Yılın aile otomobilleri seçildi! İşte çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği 17 araba iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek