Togg'un yeni modelinden ilk görüntüler: İşte 10 maddede Togg T10F'nin özellikleri...

Yan çizgilere dinamik bir şekilde bağlanan farlar da ön tarafa sportif bir görünüm kazandırıyor. T10F'nin ön kısmında, sportif ön panele entegre edilmiş uzun, ince dönüş göstergeleri ile bir Togg imzası olan "bumerang" şeklinde gündüz farları yer alıyor.

Otomotiv markaları özellikle elektrikli yeni modellerinde artık SUV yerine fastback tasarımlara yöneliyor. Gelecek yıllarda da otomobilde yeni gövde tipi trendinin fastback olacağı tahmin ediliyor. Bu açıdan bakıldığında Togg'un bir sedan otomobil üretmek yerine fastback otomobilli piyasa sürmesi, otomotiv trendlerine doğru yaklaşımının bir işareti olarak görülüyor.

Ayrıca yeni otomobilde, klasik bir otomobildeki aynalardan farklı olarak kamera şeklinde ayna kullanılması dikkati çekiyor.

En sağlam 25 SUV modeli açıklandı! Taş gibiler ve sanayi yolu nedir bilmiyorlar ŞOK market 09 Ekim 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İnsanların kokusuna burun kıvırdığı şifa kaynağı ; Canan Karatay bile bol yiyin diyor İrmik helvasının dağılmasını önleyen tüyo ; 1 kaşık ekleyince kıvamı da pamuk oluyor 15 dakikada sofraya gelen kurabiye ; Browni ıslak kek böyle yapılıyor Emekli promosyonları güncellendi! İşte Ekim ayında en yüksek promosyon ödeyen bankalar