Togg'un yeni modelinden ilk görüntüler: İşte 10 maddede Togg T10F'nin özellikleri...

Togg'un piyasadaki mevcut modeli T10X yüzde 51'in üzerinde yerlilik oranıyla üretiliyor. Yeni modelle birlikte yerliliğin yüzde 68'lere çıkması bekleniyor.

Öte yandan, bu yıl Türkiye için 45 bin adet, yurt dışı için de 2 bin adet olmak üzere toplamda 47 bin adet T10X üretmeyi planlayan Togg, tedarikçileri ve iş ortaklarıyla görüşerek üretimini artırmayı hedefliyor. T10F'nin pazara sunulmasının ardından marka, takip eden yıllarda aynı DNA’yı paylaşan yeni modellerle 2032 yılına kadar 1 milyon adet doğuştan elektrikli akıllı cihaz üretmeyi planlıyor.

Domuz eti çıkan ünlü köfteci hangisi? Avukatı açıklama yaptı, tüm köfteciler zan altında kaldı 33 yıllık pompacı tavsiye etti ; Akaryakıt istasyonlarının yolunu unutturan 12 otomobil Yaşam kalitesi en yüksek 10 il belli oldu CarrefourSA kartı olanlara çaydan deterjana dev indirimler (CARREFOURSA KARTA ÖZEL İNDİRİMLER) Yılın aile otomobilleri seçildi! İşte çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği 17 araba En çok çalınan arabalar açıklandı! Bu otomobil markaları hırsızların hedefinde