Togg'un yeni modelinden ilk görüntüler: İşte 10 maddede Togg T10F'nin özellikleri...

T10F'nin bir güç kaynağı olarak kullanılması

T10F, aynı zamanda harici bir güç kaynağı olarak kullanılmasına olanak tanıyan cihazdan elektrikli aletlere enerji aktarımı (V2L) teknolojisine sahip olacak.

Bu teknoloji sayesinde Togg sahipleri akıllı cihazlarını tam anlamıyla üçüncü bir yaşam alanı olarak kullanabilecek. Türkiye'de benzer örneklere sahip bazı otomobillerin güç kaynağı olarak kullanılmasıyla "kahve ve kek" yapılan görüntüler büyük ilgi görmüştü. Ayrıca şubat ayında deprem felaketinin yaşandığı bazı illerde de bu özelliğe sahip otomobiller güç kaynağı olarak kullanılmıştı.

Domuz eti çıkan ünlü köfteci hangisi? Avukatı açıklama yaptı, tüm köfteciler zan altında kaldı 33 yıllık pompacı tavsiye etti ; Akaryakıt istasyonlarının yolunu unutturan 12 otomobil Çamaşırları şipşak kurutan Japonların kullandığı 6 yöntem - Nemden eser bile kalmıyor Yaşam kalitesi en yüksek 10 il belli oldu CarrefourSA kartı olanlara çaydan deterjana dev indirimler (CARREFOURSA KARTA ÖZEL İNDİRİMLER) Yılın aile otomobilleri seçildi! İşte çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği 17 araba