THY mühendis arıyor!

Sosyal imkanlar

Turkish Technic olarak çalışanlarımıza önemli sosyal olanaklar sunuyoruz. Türk Hava Yolları uçuşlarında çalışanlarımızın ve ailelerinin kullanabilecekleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ve anlaşmalı kurumlarda özel indirim hakkı tanıyoruz. Bunların yanı sıra doğum ve evlilik gibi özel günlerinde çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirebileceğimiz sosyal yardımlar, özel sağlık sigortası, Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenen ücretlerin yanı sıra yılda 4 defa ikramiye, lisan tazminatı, kadın çalışanlarımız için kreş desteği gibi maddi olanaklar sunuyoruz.

Bunlara ek olarak İstanbul’un hemen hemen her yerine ulaşan geniş servis ağımız, her lokasyonda sağladığımız yemek hizmeti ve yine her lokasyonda verdiğimiz işyeri hekimi hizmetimiz ile çalışanlarımıza destek oluyoruz.

Çalışanlarımıza sunduğumuz eğitim ve gelişim fırsatları, lisansüstü eğitimlerde idari izin, sosyal kulüp faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri gibi imkanlarla onların sadece iş hayatlarına değil sosyal hayatlarına da dokunuyoruz.

Siz de bu ailenin bir parçası olmak için hemen ilanımıza başvurabilirsiniz.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu