THY mühendis arıyor!

Komponent hizmet: Tüm müşterilere verilecek hizmetlere uygun olarak komponentleri zamanında ve ekonomik bir şekilde depoda hazır bulundurmak için gerekli çalışmaların yapılması ve pool malzemelerinin müşteriye gönderilmesi ve diğer süreçlerin koordinasyonunu gerçekleştirir.

Stratejik projeler: Türk ve Uluslararası Sivil Havacılık otoritelerinin yayımladığı kurallara ve yönetmeliklere ve diğer prosedürlere uygun olarak projelerin ve mühendislik hizmetlerinin anlaşmalar çerçevesinde gerçekleştirilmesini, savunma sanayii alanında faaliyet gösteren kurumlarla olan projelerin yürütülmesini, strateji ve iş geliştirme faaliyetlerini yönetir.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor