THY mühendis arıyor!

İlan kapsamında alım yapılacak olan çalışma alanlarımız

Uçak bakım: Planlı ve önleyici bakım faaliyetlerini gerçekleştirerek bakıma girecek uçaklar için bakım planı hazırlanması ve hazırlanan bakım planına uygun olarak bakımın takibinin yapılması, ilgili bakımlar gerçekleştirilirken mekanik, aviyonik ve yapısal anlamında mühendislik hizmetlerinin sağlanması, uçak ve komponent modifikasyonları, yapısal parçaların imalatı, kompozit yapıların tamiri ve uçak boya işlemlerinin yapılması faaliyetlerini sürdürür.

Hat bakım: Planlı veya plansız arıza giderme işlemlerinin uçuşa elverişliliğin sağlanması adına uygulanması gereken periyodik bakım planlamaları, uçak arızalarının takibini yapmak ve verileri analiz ederek raporlanması faaliyetlerini sürdürür.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!