THY mühendis arıyor!

Başvurunuz esnasında ilan kriterlerine uygun mezuniyet belgenizi, sisteme yüklediğinizden emin olun. İlanda belirtilen bölümlerden birinde 4. sınıf öğrencisi iseniz en geç 30.06.2024 tarihine kadar sisteme mezuniyet belgenizi yüklemek kaydıyla ilana başvurabilirsiniz.
Lütfen özgeçmişinizdeki tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz. Başvurunuz sırasında özgeçmişinizde doğum tarihiniz, mezuniyet tarihiniz, güncel fotoğrafınız bulunmuyorsa özgeçmişinizi güncellemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Çalışma süresince Turkish Technic operasyonunun olduğu tüm lokasyonlarda görevlendirme yapılabilir."

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke