THY mühendis arıyor!

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olan THY Teknik A.Ş. mühendis aradığını duyurdu.

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olan THY Teknik A.Ş. personel aradığını duyurdu.

Şirket yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

"Turkish Technic olarak Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıyız.

10.500 kişilik uzman ekibimizle; İstanbul Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Aydın Çıldır Havalimanı'nda bulunan tesislerimizde Türk Hava Yolları’nın halihazırda 455 uçaktan oluşan ve her gün daha da genişleyen filosu başta olmak üzere, yurt içi ve yurt dışından birçok havayolu operatörüne kaliteli ve kapsamlı uçak bakım, onarım, modifikasyon, rekonfigürasyon, komponent bakım ve komponent yedek parça ikamesi, mühendislik, sertifikasyon ve üretim gibi birçok diğer alanda katma değerli hizmet sunan, sektörün önde gelen servis sağlayıcılarından biri konumundayız.

Siz de bu ilana başvurarak güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren Turkish Technic ailesinin bir parçası olabilirsiniz!"

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!