Temmuz'da neler değişecek? Memur, emekli maaşı, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, sosyal yardımlar...

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zam oranlarında... Temmuz'da sadece memur ve emekli maaşları değil 65 yaş aylığı, engelli ve engelli yakını maaşları, evde bakım parası ve diğer birçok sosyal yardım miktarı da değişecek. Temmuz ayından itibaren neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Temmuz ayında memur ve emekli maaşlarının yanında pek çok kalemde de değişiklik olacak. 65 yaş aylığı, engelli ve engelli yakını maaşları, evde bakım parası ve diğer birçok sosyal yardım miktarı da değişecek. Kirada yüzde 25 zam sınırı sona erecek. Birçok vergi kaleminde artış ve yeniden düzenleme bekleniyor. Temmuz ayından itibaren nelerin değişeceğini SGK Başuzmanı ve Türkiye Gazetesi yazarı İsa Karakaş, bugün köşesinde yazdı.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı?