Temmuz zammı belli oldu: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 10 bin TL alanın yeni maaşı ne oldu?

Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, en düşük emekli maaşıyla ilgili milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şu anda en düşük emekli maaşı 10 bin TL. Eğer yüzde 24.73 üzerinden bir maaş olacaksa bu 12 bin 473 TL yapıyor. Yani 2473 TL’lik bir maaş zammı. Bu tabi kök maaş değil. Bu en düşük emekli maaşının artırılması üzerinden konuşuyoruz.

Burada eğer bir kişinin kök maaşı 8 bin TL ise yüzde 24.73 artış olursa 9 bin 978 TL’ye geliyor, bu 10 bin TL’ye tamamlanıyor."

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Herkes sadece limon biliyor ; Pirinci parlatmak için 1 tane eklemek yeterliymiş Konya’da tüm dünyanın akıbetini değiştirecek keşif! Bilim insanları akın akın geliyor... Zemini en çürük ilçeler belli oldu : İstanbullular kamyonu doldurup terk ediyor