Temmuz zammı belli oldu, Aziz Çelik hesap yaptı: Memurlar her ay 2 bin 22 TL eksik maaş alacaklar

SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammı ile memur maaş zammı arasında 5,42’lik bri fark oluşunca Prof. Dr. Aziz Çelik'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Prof. Dr. Çelik, "Memurlar Temmuz 2024’te ortalama 2 bin 22 TL eksik maaş alacak" dedi.

Memur maaşları için zam oranı haziran ayı enflasyon verisi ile belli oldu. Bu kapsamda yüzde 1,64’lük aylık TÜFE sonrası memur zammı oranı yüzde 10 toplu sözleşme zammı ve yüzde 8,46 memur enflasyon farkı ile yüzde 19,31 olarak hesaplandı. SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammı da yüzde 24,73 olarak netleşti.

Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı Mandalinanın beyaz liflerini temizliyorsanız hemen vazgeçin. Çok şaşıracağınız faydası ortaya çıktı İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Bugün yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak?