Süpermarket devine mahkemeden büyük şok! İşten çıkarma ve düşük ücrete işçi alma planı suya düştü

SENDİKA MÜCADELEYİ KAZANDI

Tartışma, Tesco'nun 2007 yılında bazı dağıtım merkezlerini kapatmayı planlaması ve çalışanlarına taşınmaları halinde daha yüksek bir maaş teklif etmesinin ardından patlak verdi.

Süpermarket devi, 2021 yılında 'maaş tutma' uygulamasını sonlandırmaya çalıştı ve çalışanlarına toptan bir ödeme karşılığında bunu kaldıracaklarını, aksi takdirde sözleşmelerinin feshedileceğini ve daha düşük bir maaşla aynı şartlarda yeniden teklif edileceğini söyledi. Usdaw, sözleşmelerde yüksek maaşın kalıcı olarak tanımlandığını ve kaldırılamayacağını savundu. Tesco, 'sözleşme mekanizması' kullandığını savundu.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu