Süpermarket devine mahkemeden büyük şok! İşten çıkarma ve düşük ücrete işçi alma planı suya düştü

Süpermarket devi Tesco uygulamaya koyduğu işten çıkarma planı nedeniyle Yüksek Mahkeme'de verdiği hukuk mücadelesini kaybetti. Çalışanların sendika ile yürüttükleri süreç, Tesco’nun düşük ücrete işçi alma planını suya düşürdü.

Süpermarket devi Tesco’nun 2021 yılında dağıtım merkezi personelini işten çıkarıp daha düşük ücretle yeniden işe almaya çalışmasının ardından mağaza ve dağıtım işçilerinin bağlı bulunduğu sendika olan Usdaw tarafından yasal işlemle karşı karşıya kalmıştı. Tesco, 'işten çıkarma ve yeniden işe alma' planları konusunda Yüksek Mahkeme'de verdiği davayı kaybetti.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor