Son veriler açıklandı, konutta reel kayıp sürdü: İstanbul ve İzmir’de dikkat çeken tablo

Temmuz ayına ait konut fiyatları verisi açıklandı. Konut fiyatlarında enflasyona göre bakıldığında reel bazlı kayıp sürdü. Merkez Bankası verilerine bakıldığında İstanbul ve İzmir’deki tablo dikkat çekti. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar ne durumda? İstanbul'da hangi ilçelerde fiyatlar uygun? İşte detaylar..

Son dönemde konut fiyatları artış gösterse de bu artış enflasyonun altında kaldı. Merkez Bankası’nın son açıkladığı veri, konut fiyatlarında reel bazlı kaybın sürdüğünü gösterdi. Konut Fiyat Endeksi verisine göre konut fiyatları temmuzda bir önceki aya göre yüzde 0,9, geçen yıla göre 38,7 artış gösterdi.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor