Son tarih 31 Aralık: 12 bin TL cezası var! Ehliyet yenilemede 2 liralık çile

Milyonlarca araç sürücüsünü ehliyet yenileme telaşı aldı. 31 Aralık'a kadar ehliyetini yenilemeyenleri 12 bin liralık bir ceza bekliyor. Ancak dijital vergi dairesi üzerinden sadece 13 TL’lik kâğıt ücreti tahsil ediliyor. Kalan 2 TL’lik vakıf ücretinin ise bankalar aracılığıyla yapılması gerekiyor. Anlaşmalı bankası olmayan ve vezneye gidemeyenler bu duruma tepkili...

Eski tip sürücü belgesi sahipleri için yenileme işlemlerinde sona yaklaşılıyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2016 tarihinden önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi gerekiyor.

Pizza devi iflas etti ; Borçlarını ödeyebilmek için bu şubelerin tamamını satıyor 27 Eylül 2024 resimli yeni cuma mesajları! 15 dakika hazır Belçika muhallebisi ; Bir yiyen bir daha muhallebi yemiyor Bankaların promosyon yarışı kızıştı: Emeklilere uyarı geldi: 'Acele etmeyin' Sararan araba farlarını temizlemenin yolu ; Güneş yanıkları anında yok oluyor Sebebi komik gelebilir ama doğru; Dev havayolu şirketi kısa süre içinde iflasını açıklayabilir!