Sinema lüks mü oldu? Bilet fiyatları cep yakıyor! İşte semt semt ortalama ücretler...

Sinema biletleri son yıllarda oldukça pahalandı. 4 kişilik bir ailenin sinema keyfi için ortalama bin TL gerekiyor. Pandemi ile darbe alan sektör, şimdilerde de enflasyondan dolayı izleyici bulmakta zorluk çekiyor. En uygun bilet fiyatları öğrenci için 150 TL'den başlarken, mısır rakamları ise ortalama 100 TL. İçecekler de 40 TL'den başlıyor. Öyle ki 2 hafta önce vizyona giren bir filmde bile akşam seansında sadece 4 koltuk satılması dikkat çekti.

Türkiye'de, sinemaya giden seyirci sayısında düşüş yaşandı. Pandemide ilk sinema salonlarının kapısına kilit vurulması ve en son açılan yerlerin salonlar olması nedeniyle sektörde çoğu kişi istifa etmiş ve izleyici de sinemadan uzaklaşmıştı.

İstanbullu emekliler arkasına bile bakmadan göç ediyorlar! İşte emeklilerin gözdesi 5 şehir Kasım ayında cepleri para dolacak 6 burç ; Beklemedikleri yerden toplu para geliyor Artık telefona muhtaç kalmayacaksınız! WhatsApp yıllar sonra çok istenilen özellik geldi Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yanıt verdi AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada