SGK uzmanı tek tek hesapladı: 2025’te kıdem tazminatı ne kadar artacak?

2025 yılına yaklaştıkça, emeklilik planlaması yapanlar kıdem tazminatı üst sınırındaki olası artışları merak ediyor. SGK Uzmanı İsa Karakaş, yeni yıl için kıdem tazminatı miktarındaki artışı hesapladı. Bu hesaplamalara göre, kıdem tazminatı üst sınırının belirli bir oranda artması bekleniyor. Emeklilik hazırlığı yapanlar için bu artış önemli bir etken olarak öne çıkıyor.

Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş, Türkiye Gazetesindeki köşesinde yeni yılda kıdem tazminatı rakamının güncelleneceğini belirtti. Karakaş’ın tahminlerine göre, kıdem tazminatı üst sınırı 2025 yılında enflasyon oranlarına ve asgari ücretteki artışa bağlı olarak yükselecek. Detaylı hesaplamalar ve artış oranları ise henüz netleşmedi.

Sırrı şimdi çözüldü! Yakıt tüketimini yarı yarıya düşürecek formül araç sahiplerini sevindirdi Gece yatarken telefonu sakın yatağınıza sokmayın: Risklerini duyunca çok şaşıracaksınız BİM market 22-28 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Yarın BİM markete hangi ürünler geliyor? 2025’te kıdem tazminatı ne kadar artacak? Hepsi o modele yöneldi: Patronların yeni gözdesi oldu! İşte Türkiye'nin en zenginlerinin araçları Canan Karatay reçeteyi ilk kez açıkladı: 'Kemik suyu ile karıştırıp kahvaltından önce tüketin'