SGK çalışmaları paylaştı: İşte giyimden sağlığa emeklilere özel indirimler

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), 2024 Emekliler Yılı kapsamında yürütülen çalışmalar paylaşıldı. 'Emekli' banka ve kredi kartı uygulamasının başlatıldığı belirtilirken, konuyla ilgili 16 bankayla iş birliği protokollerinin imzalandığı açıklandı. Bu kartlara özel giyim, sağlık, market gibi temel ihtiyaçlarda özel indirimler yapılacağı ifade edildi.

SGK'dan yapılan açıklamada, 2024'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Emekliler Yılı" ilan edilmesinin ardından, yıl boyunca emeklilerin yaşam kalitesini artırmak, sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar haklarını genişletmek amacıyla yapılabilecek faaliyetlerle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve SGK'nın eşgüdüm içinde geniş bir çalışma yürüttüğü ve yürütmeye devam ettiği bildirildi.

Astrolojideki en mutlu 3 burç ; Her şey ters gitse de yüzleri gülüyor Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına özel yazılım! Kaçak, şifresiz yayınlar önlenecek... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı?