Schengen sorunu yaşayanlar vizesiz ülkelere yöneldi

Schengen vizesi başvurusunda randevuların geç tarihlere verilmesi ve vizelerin reddedilmesi nedeniyle tercihler daha kolay vize veren veya vize istemeyen turistik destinasyonlara yöneldi. Ret oranındaki artışlar tatilcilerin ilgisinin başta Dubai olmak üzere, Mısır, Bali, Umman, Katar gibi alternatif destinasyonlara kaymasına neden oldu.

Schengen vizesiyle giriş yapılan ülkelere seyahat etmek için başvuru yapanlar son dönemde işlemlerdeki gecikmeler ve vizelerin ekseriyâ reddedilmesi sebebiyle farklı destinasyonlara yöneliyor.

43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek ŞOK market 18 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Time dergisi dünyanın en iyi şirketlerini açıkladı: Türkiye'den 4 şirket listeye girdi