Sağlık devinden üçüncü iflas manevrası! Bebek pudrası skandalı sonu oldu

KÜRESEL UZLAŞMAYI UYGULAMAK İSTİYOR

İflas hakimleri, ilgili tüm davaları kalıcı olarak durduran ve yeni davaların açılmasını yasaklayan küresel uzlaşmaları uygulayabilir. 

İflasın dışında, J&J'nin bazı davacılarla varacağı herhangi bir anlaşma, hala direnenlere veya gelecekteki davacılara dava açma hakkını ortadan kaldıracak. Şirket ilk etapta iki aşamalı bir çözüm kullanmak istiyor. Üçüncü iflas girişiminde şansını artırmak için J&J, planının başarılı olması için yeterli desteğe sahip olduğundan emin olmak amacıyla davacılardan önerilen anlaşmaya önceden oy vermelerini istedi.  

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? Tarhana çorbasının topaklanmasını önleyen tüyo ; Uşaklı köylüler böyle yapıyor