Rakamlar belli oldu: İşte, meslek meslek memur maaşları!

Haziran ayına girilmesiyle birlikte 'emekli ve memur zam oranı' konusu vatandaşların gündemine yerleşti. İşte 2024 memur maaş zammı son durum gelişmeleri...

Memur maaşı ne kadar olacak son dakika açıklamaları ile yanıt arıyor. Temmuz-Aralık dönemini kapsayan emekli ve memur zam oranı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu. Geriye sadece 1 veri kalırken memur maaşı zammı hesaplama işlemleri hız kazandı. Meslek meslek memur zammı ne zaman açıklanacak, enflasyon farkı hesaplama nasıl yapılır soruları yanıt aramaya başlandı. 

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!